Radimo ono šta najbolje znamo – tražimo, privlačimo in odabiramo talentovane kandidate s tržišta rada.
O nas Vizija, vrednosti, misija Upoznajte nas
KREIRAJTE NALOG ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumeju šta znači partnerstvo i nastoje pronaći održiva rešenja koja će koristiti svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo biti još bolji i mi.“

Upoznajte nas

Mi, zaposleni u Competu imamo bogato iskustvo u oblasti traženja i izbora kadrova. Potpuno se predajemo poslu i visokim ciljevima. Držimo se visokih etičkih principa s visokim stupnjem empatije. Diskrecija i poverenje temelji su našeg poslovanja.

 

 

 

 Matic Vošnjak, partner in direktor kompanije

 

Već tokom studija na Ekonomskom fakultetu je bio aktivan član organizacije AISEC Slovenija gde je bio predsednik godinu dana. Karijeru je započeo maja 2001 u projektu GetWork – zgrabi priliku. Od 2004 do 2007 bio je direktor Fondacije Novelus. Godine 2007 počeo je raditi u međunarodnoj agenciji za zapošljavanje kao konsultant executive search. Vrlo brzo je u istoj kompaniji preuzeo dužnost šefa odgovornog za traženje i selekciju kadrova. Tri godine je bio odgovoran za upravljanje timom projektnih menadžera i konzultanata executive search i za razvoj usluge traženja i odabira kadrova te usluge head-hunting. Gospodin Matic Vošnjak je od septembra 2012 član upravnog odbora Unicefa.

 

Kontakt:

E-mail: matic.vosnjak@competo.si

Telefon: +386 41 615 741

Linkedin:http://www.linkedin.com/in/maticvosnjak

skype: maticvosnjak

 

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.