U Competu širimo strast za posao sa svim našim akterima.
Konkursi Pomažemo vam u traženju željenog posla Reference zadovoljnih kandidata Upis u bazu
KREIRAJTE NALOG ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumeju šta znači partnerstvo i nastoje pronaći održiva rešenja koja će koristiti svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo biti još bolji i mi.“

Pomažemo vam u traženju željenog posla

Možda ste upravo na pragu potrage za novim izazovom u karijeri?

 

Prije ili kasnije svi se nađemo u situaciji u kojoj želimo ili jednostavno trebamo promenu u karijeri. Odluka za tako važan korak nije jednostavna i veoma retko se desi od danas do sutra.

 

Još je teža odluka o izboru pravog poslodavca, kod kojeg ćemo moći izraziti sve svoje sposobnosti, znanje i lične kvalitete. U COMPETU vam u ovom koraku možemo da pomognemo.

 

Pozivamo vas da se prijavite u našu bazu kandidata i tako nam posredujete vaše težnje u karijeri. S velikim zadovoljstvom vas pozivamo na kratak sastanak sa našim konsultatima, na kojem se možete detaljnije upoznati sa bilo kakvim daljim koracima u potrazi za novim izazovom u karijeri.

 

 

Zašto biste nam verovali?

 

- držimo se visokog stupnja diskrecije;

- reagujemo brzo i efikasno; - uvažavamo ljubaznost, susretljivost i odgovornost;

- uživamo u svom poslu;

- verujemo u istinske i tople međuljudske odnose.

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.