U Competu širimo strast za posao sa svim našim akterima.
Konkursi Pomažemo vam u traženju željenog posla Reference zadovoljnih kandidata Upis u bazu
KREIRAJTE NALOG ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumeju šta znači partnerstvo i nastoje pronaći održiva rešenja koja će koristiti svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo biti još bolji i mi.“

Reference zadovoljnih kandidata

"Competo Agencija me je ubedila sa svojom kvalitetom koja diže aktivnosti standarda. Laura S. ima veoma dobru sposobnost da proceni, koji kandidat i koja kompanija može postići veću sinergiju kombinacije. Dobro zna proceniti kompatibilnost poslodavca i zaposlenog, formalna znanja i lična svojstva, što je po mom mišljenju ključ (iznad proseka) uspeha pojedince i kompanije. Ja sam uživao u veoma dobrom pravcu, koji posao bi bio pogodan za moj profil. Pa drago mi je da sam potpuno verovao i pratio pravce profesionalca, jer sam konačno identifikovao upravo ovu vrstu posla i poslodavca, kao što sam sam oduvek želelo, a ipak ne bih uspela tako dobro definisat.»

S. S., februar 2014

"Bio sam veoma zadovoljan na stručnosti i profesionalnosti zaposlenih u Competu . U svakom slučaju , moram da naglasim damu Lauru Smrekar, jer me je vodila kroz ceo proces prijave u agenciji, raznih testova i dala mi je izuzetno važne savete i smernice za uspešne razgovore sa poslodavcima."
E.T. , decembar 2013

 

»Što se tiče saradnje sa agencijom Competo, bio sam zadovoljan. Nivo usluge bio je vrlo visok i profesionalan - od prvog intervjua u agenciji, do kasnijih kontakata sa potencionalnim poslodavcima... Ga. Benko me je odmah obaveštila o svim dešavanjima u vezi sa intervjuji, testiranji i narednim koracima. Ukratko, bio sam izuzetno zadovoljan."
S.Š., avgust 2013

 

"Poštovana gospođo Jasno, pre svega hvala vam za vaš srdačni i profesionalni pristup radu i mogućnostima lične prezentacije, savete i pomoć u pronalaženju zadovoljstva u mojoj karijeri."
M.L. , jul 2013

 

»Profesionalni i individualni pristup regrutovanja i odabira kadrova. Vrlo odličan pristup i transparentnost u celom procesu."

J.P., maj 2012 
 
"U kontakt sa agencijom Competo došao sam nakon pročitanja njihove veb stranice. Imao sam protekla dugogodišnja iskustva sa drugim agencijama za zapošljavanje, a Competo je stvarno posebna agencija. Vidi se, da radu sa srcem. Želeo sam pre svega upozanti agenciju, gde daju mogućnost detaljnog i individualnog tretmana (zbog specifičnosti mom slučaju je to bilo potrebno). Na inicijalnom intervju sa gospođom L.S. video sam izuzetnu posvećenost i spremnost da pruži pomoć u pronalaženju novih mogućnosti u karijeri. Siguran sam da ću samo uz njihovu pomoć, kao i široku mrežu poslovnih kontakata koji imaju, uspeti da dobijem posao. Izuzetno sam zahvalan za prethodne aktivnosti i napore, i duboko verujem da ćemo uspeti .

" P.F. , April 2012

 

"Vi ste stvarno drugačije agencija! Može se videti da radite sa srcem. Radujem se daljnoj saradnji sa vama . "

DC, Februar 2012

 

"Rad sa Competom je veoma profesionalan, prožeta pravu količinu ljudske note. Konačno, na našem tržištu agencije, koja se znatno razlikuje od konkurencije. Razlika se zasniva na veoma pažljivim odabiri kandidata za odgovarajući profil."

D.M., maj 2011

 

"Rad agencije za zapošljavanje Competo je na veoma visokom nivou. Odnosi sa kupcima i kontakt sa osobljem su veoma prijateljski i profesinalni. Svima preporučujem agenciju Competo - i za svog klijenta! . "

A.K. , Maj 2011

 

"Što se tiče saradnje sa agencijo Competo, veoma sam zadovoljan. Imaju veoma precizan i profesionalni odnos od samog početka – od prvog intervjuja sve do konačnog izbora. Uvek su bili na raspolaganju za sva pitanja, ili samo razgovor, ili savet, koji je takođe pomogao u mojoj odluci , koja, moram da priznam, nije bila laka . "

E. S. , Maj 2011

 

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.