Najboljim kadrovima pokazujemo put do vas.
Traženje i izbor kadrova Psihološka testiranja Competo Senior program
Competo coachi Naš pristup Završeni projekti
KREIRAJTE NALOG ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumeju šta znači partnerstvo i nastoje pronaći održiva rešenja koja će koristiti svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo biti još bolji i mi.“

U nastavku vam ukratko predstavljamo naše spoljne coache, zadužene za praćenje izabranih kandidata za vreme njihovog probnog perioda.

 

 Bojan Brak

 

Bojan Brank ima mnogo iskustva u upravljanju i nadzoru kompanija. U periodu od 1991. do 2009. bio je šef slovenačke filijale logističke multinacionalne kompanije DHL (1991 do 2002 DHL International, od 2003. do 2009. DHL Express Slovenija) i 1997. osvojio nagradu Bill Walden za najboljeg mladog menadžera na globalnom nivou DHL International. U sistemu DHL je učestvovao u obimnoj internoj obuci, od coachinga do mentorstva, a radio je i kao trener i mentor članova menadžment tima na korporativnom nivou.   Od 2010 godine je mentor/poslovni coach članovima mreže preduzetništva CEED Slovenija. U periodu od septembra 2012. do septembra 2013. je bio predsednik uprave Luke Kopar. Bio je član upravnih odbora triju velikih slovenačkih kompanija. (UO Mercator, d.d. od juna 2012. do juna 2013., UO Luke Kopar d.d. od 2009. do 2012. te UO Železnice Slovenije 2009. do 2012., a u zadnjoj godini bio je i njihov predsednik). Aktivno je učestvovao u različitim menadžerskim udruženjima (Udruženje Menadžer, Klub menadžera Ljubljana) i u formiranju Američke privredne komore AmCham u Sloveniji, gde je bio i član upravnog odbora i viceguverner. Nakon akvizicije DHL njemačkoj Deutsche Post, bio je u periodu od 2004. do 2008. član upravnog odbora slovenačko-nemačke privredne komore u Sloveniji. Diplomirao je iz oblasti opšteg menadžmenta na Ashridge Management College u London City University. Trenutno je član Upravnog odbora Zbornice za management consulting Slovenije (ZMCS), a od maja 2014 i predsednik Nadzornog odbora Slovenačkog Coaching saveza. Nosilac je uvodnog modula Choaching akademije na temu liderstva. U svojoj firmi Abena zadnjih se 5 godina bavi coachingom, obukom i poslovima konsaltinga.

 

 

 Robert Ličen

 

Robert Ličen je magistar poslovne administracije s više od 20 godina iskustva u privredi, od toga preko 15 godina u upravljanju kompanijama. Kao rukovodilac je najprije je radio u tvornici duvana Tobačna Ljubljana, a onda je preuzeo mesto CEO u kompaniji Akrapovič, predsednik upravnog odbora Steklarne Rogaška, pomoćnika predsednika upravnog odbora Gorenja, …2009 godine je, uprkos mnogim ponudama za upravljanje kompanija odlučio osnovati sopstvenu kompaniju koja se bavi obrazovanjem lidera, upravljanjem promenama te ličnim i poslovnim mentorstvom. Dugogodišnji je mentor mnogim mladim preduzetnicima u CEED-u, lični mentor mnogim direktorima u Sloveniji, pisac više od sto stručnih članaka u raznim časopisima i trgovačkim publikacijama, aktivni učesnik mnogih nacionalnih i međunarodnih simpozijuma i okruglih stolova, pisac kolumni i komentator aktuelnih političko-ekonomskih događanja.   Na kraju je za svoj rad u kompaniji Akrapovič d.o.o. osvojio nagradu Mladi menadžer 2005. godine, a za uspešno restrukturiranje u krizi kompanije Steklarna Rogaška nagradu Managerski izziv 2007. godine.

 

 

 Enzo Smrekar

 

Član je upravnog odbora i CEO direktor grupe Droga-Kolinska s 25 godina iskustva na rukovodećim pozicijama, uključujući i međunarodne kompanije kao što su Philip Morris i Diageo. Ima bogato iskustvo iz menadžmenta i marketinga s dobrim poznavanjem regiona i šireg međunarodnog poslovnog okruženja. Učestvovao je u različitim strateškim projektima s kompanijama kao što su A.T. Kearney i Stearn&Stewart. Diplomirao je MBA na IEDC Bled. Poseduje licencu za Coaching i mentorstvo koju je dobio na CIPD Oxford Brookes University, praktičar je NLP-a (Richard Bandler Society of NLPI) i student Psichological Kinesiology by Chris Walton Msc. Mentor je članovima mreže preduzetnika CEED Slovenija i coach studentima MBA na IEDC Bled.

 

 

 Milena Štular

 

Juna 2012 je preuzela funkciju savetnika predsednika upravnog odbora Merkatora. Od 2009 godine je u istoj firmi radio kao izvršni direktor za upravljanje globalnom nabavkom. Pre toga je bila član upravnog odbora i glavni poslovni direktor grupe Droga-Kolinska. Duže vremena je bila i direktor kompanije Bestfoods Adria i Unilever Slovenija. Na početku karijere je bila brend menadžer in direktor marketinga kompanije Kolinska. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, Univerzitet u Ljubljani, pored toga je studirala na IEDC Poslovnoj školi Bled i završila program opšti menadžment. Poseduje međunarodni certifikat (INLPTA), praktičar je NLP-a, je mentor članovima mreže preduzetnika CEED Slovenija i coach studentima MBA na IEDC Poslovnoj školi Bled. Milena Štular je ekspert u oblasti marketinga i prodaje i menadžer s velikim iskustvom u slovenačkim i međunarodnim korporacijama. Gospođa Milena Štular je istaknuti član slovenačke marketing zajednice i predavač u nizu programa marketinških obrazovanja. Šest je godina bila predsednik Udruženja propagandista Slovenije (SZO) i član žirija festivala SOF i EFFIE. Godine 2009. je proglašena za marketinšku ličnost godine.

 

 

 Dr. Aleksander Zadel

 

Osnivač je Instituta za lični razvoj Corpus, Anima, Ratio, koji ljudima svih uzrasta nudi lični razvoj i rast, te formiranje integrisane, autonomne ličnosti, sposobne za zrelo odlučivanje. Na Univerzi na Primorskem predaje i bavi se istraživačkim radom, je RT terapeut, glavni inicijator pokreta Kakoživ.si i osnivač agencije za zapošljavanje Competo. Još pre je bio zaposlen u kompaniji Actual I.T. d.o.o. kao direktor ljudskih resursa, kvalitete i opštih poslova. Po obrazovanju je specijalist kliničke psihologije.

Doktorirao je iz psiholoških nauka, a potom je osam godina radio u zdravstvenom sektoru i bavio se bolestima zavisnosti i preventivnog rada te propagiranjem zdravog načina života. Njegovi istraživački interesi uključuju vođstvo, pregovaranje, motivisanje, kadrovanje i emocionalnu inteligenciju.

 

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.