Mi znamo kako pronaći najboljeg kandidata za svaki posao u vašoj kompaniji, a što je još važnije – primernog za tačno određeno mikro okruženje.
Traženje i izbor kadrova Psihološka testiranja Competo Senior program
Competo coachi Naš pristup Završeni projekti
KREIRAJTE NALOG ZA
INFORMATIVNU PONUDU
REFERENCE
„Kolegi iz Competa razumeju šta znači partnerstvo i nastoje pronaći održiva rešenja koja će koristiti svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo biti još bolji i mi.“

Preporuke zadovoljnih partnera

„Sa kompanijom COMPETO sarađujemo već od početka njihovog delovanja i to u potrazi za pogodnim kandidatima za stručne i vodeće funkcije. Mogu reći, da su na području Slovenije doneli neki novi vetar i svež pristup izgradnji partnerstva s kompanijama i implementacije kvalitetnog procesa zapošljavanja novih radnika. Kod zapošljavanja nam je pored toga da nađemo kandidata sa znanjem i iskustvom važno, da nađemo kandidata koji će se brzo i uspešno uklopiti u radno okruženje, uži tim i u najkraćem vremenskom periodu postati aktivan i produktivan član u organizaciji.

Upravo zbog toga smo uvereni u njihov postupak analize radnog okruženja koji ne obuhvaća samo standardnu analizu radnog mesta, nego i neophodne nadležnosti i analizu dinamike tima iz svih uglova. Dodana vrednost u ukupnom procesu je uvođenje couchinga za novog saradnika i to je ključno za njegovu brzu integraciju u novo radno okruženje a samim tim i potpomaže njegovoj brzoj radnoj efikasnosti.

 

Kolegi iz Competa razumeju šta znači partnerstvo i nastoje pronaći održiva rešenja koja će koristiti svima nama. Jedan od njih je svakako Top pomak karijere i organizacija zanimljivih Competo HRM događaja. Na kraju nas uvek iznenade sa nekim malim iznenađenjem. Ukratko, uvek nam daju do znanja da su tu zbog nas i da pomoću njih možemo biti još bolji i mi.“

Jana Schuster, Šef službe ljudskih resursa i obrazovanja/Head of HR department Sberbank banka d.d.

 

„S kompanijom COMPETO sarađujemo već neko vreme u pronalaženju rukovodećih kadrova za top pozicije, prije svega za inostranstvo. Saradnja sa stručnjacima COMPETA je na visokom profesionalnom nivou. Njihov cilj je, da pored identifikacije najboljeg kandidata sudelovanje, razviju u dugoročnu partnersku saradnju sa klijentima. Prilikom traženja najboljih talenata na tržištu rada savetovali su nam šta bi, pored kompetencija koje smo sami predlagali, mogli još da uzmemo u obzir prilikom izbora kandidata, jer imaju bogato iskustvo i znanje iz različitih industrija i profila kandidata. U svakom slučaju bi kompaniju COMPETO preporučila, kao profesionalnu i pouzdanu kompaniju.“

Barbara Luckmann Jagodič, pomoćnik izvršnog direktora za HRM, Zavarovalnica Triglav d.d..

 

U skladu s rastom i širenjem poslovanja Danfoss Trate u prošloj i ovoj godini zaposlili smo nekoliko novih suradnika uz pomoć čitave COMPETO-ve ekipe. Vi ste odgovorni i profesionalni i pružate potpunu podršku kod traženja željenog kadra koji sprovodi ciljeve i sudeluje u stvaranju uspeha organizacije. To je rezultiralo u sprovođenju centra procene kandidata, preko kojeg smo upoznali naše nove kolege i ponudili im saradnju. Uvereni smo, da će naša saradnja i dalje biti odlična!

Šef HR in komunikacije, Mojca Kokalj, Danfoss Trata

 

Sa kompanijom COMPETO d.o.o. sarađujemo u potrazi i izboru menadžerskih i specijalizovanih kadrova. COMPETO-vi iskusni stručnjaci dobro poznaju naše visoke standarde, vrednosti, ciljeve i strategiju s jedne strane i tržište rada s druge strane. Dok smo se mi posvetili svom profesionalnom radu nam je tim COMPETA svojim profesionalnim pristupom i multi-faznim odabirom skratio i olakšao proces selekcije najpogodnijeg kandidata za određeno radno mesto.

Marko Skubic, Savetnik upravnog odbora, Astec d.o.o.

 

 

                       

 

 

 

 

              

 

               

 

               

 

 

                     

 

Copyright © Competo d.o.o. Sva prava pridržana.